Naisu
ICON 0
  • Handlekurven din er tom.

Retur

Retur

Det er lov å ombestemme seg. Hos oss har du 14 dagers angrerett.

 

Angrerett

Angrerettloven gir deg rett til å angre ditt kjøp. Angreretten forutsetter at du senest innen 14 dager etter at du mottar leveransen gir oss (naisu.no)  melding om dette (angrefrist).

Du som kunde kontakter oss innen angrefristen på 14 dager via epost kundeservice@naisu.no. Husk ordrenummer. 

Ved bruk av angreretten står du som kunde for kostnaden av returfrakten. Beløpet trekkes automatisk fra verdien av varene som vi tilbakebetaler til deg. På beløpet som skal tilbakebebetales har vi rett til å trekke i fra en sum som tilsvarer varens verdiminskning, der kunden i større eller mindre grad har håndtert varen på en måte som påvirker produktets tilstand.

Så lenge varen er ubrukt, i den standen du mottok varen og i sin originale emballasje kan varen returneres. Merk deg at vi ser gjennom alle returer før de blir godkjent.

For å få tilbakebetalt hele beløpet for varen ved retur/angrerett, skal varen sendes tilbake i samme stand som da du mottok den. Det vil si i originalemballasje, med alle merkelapper hengende på, uten merker og lukt. 

 

Dersom originalemballasjen er ødelagt vil varen anses som brukt. Vær derfor oppmerksom på at dersom du teiper og ødelegger esker eller emblasje i returforsendelsen.

 

Om du returnerer en skadet/brukt vare, vurderer vi varens verdireduksjon, og tilbakebetaler varens brukte verdi. En vare uten originalemballasje, merkelapper eller med lukt/merker utenom hva vi har opplyst om, vil anses som brukt og hele beløpet vil ikke være kvalifisert for tilbakebetaling.